Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, Sezgin Baran Korkmaz’ı aradığını ve Veyis Ateş’le ilgili iddiaları sorduğunu dile getirdi.

Barış Pehlivan Sezgin Baran Korkmaz'la yaptığı telefon görüşmesini yazdı

İşte Pehlivan’ın köşesinde yer verdiği ifadeler:

Herkesin merak ettiği soru için Sezgin Baran Korkmaz’ı aradım. Açmadı. Sorumu mesaj olarak attım: “Veyis Ateş sizden almak istediği parayı kime vereceğini vaat etti?  Kim o ‘arkadaşlar’ dediği ve sizin için görüştüğü kişiler?”

Aradan bir süre geçtikten sonra telefonum çaldı. Arayan Sezgin Baran Korkmaz’dı.

Barış Pehlivan Sezgin Baran Korkmaz'la yaptığı telefon görüşmesini yazdı

Öfkeli bir şekilde konuşuyordu. Hakkındaki suçlamaların doğru olmadığını iddia ediyordu. “Her şeyi açıklayın o zaman, yazayım” dediğimde ise “hayır” diyordu. Halbuki, yanıt bekleyen çok soru vardı. Veyis Ateş’in kimlerle kendisi için lobi yaptığını ve 10 milyon Avro’yu kimlere vereceğini sordum tekrar" diye yazdı.

"SIRA DIŞI GÜNLERDEN GEÇİYORUZ"

Sezgin Baran Korkmaz'ın sorularına yanıt vermediğine vurgu yapan Pehlivan, Korkmaz'ın avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğuna işaret ederek, "Sıra dışı günlerden geçiyoruz. Uykusu kaçan siyasetçiler, bürokratlar ve elbette medya mensupları var. Yıllardır kokladığımız lağım çukurunu görmeye başladık" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Yazının tamamını okumak için tıklayın