Kısa bir süre önce haber kaynaklarımızdan bize ulaşan bilgiye göre Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile yapmış oldukları görüşmede Corona virüsü nedeniyle bir süreliğine Türkiye ve Azerbaycan arasında kargo hariç karşılıklı hava ve kara ulaşım ağları durdurulmasının ortak kanısına vardılar.

Kargo Hariç Ulaşım Durdu

Yine kısa bir süre önce yapmış olduğumuz haberlerde corona virüsünün, uzun süreli kargo kutularında yada kargo ürünlerinde hayattaki kalamadığını bu nedenle ülkelerin birbirleri arasında insansız kargo gönderimlerinde herhangi bir bulaşma ve bulaşıcı bir hastalık durumunun olmadığını kamuoyuyla bazı ülke bakanlıkları açıklamıştı. Bundandır ki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptıkları telefon görüşmesinde, kargo hariç tüm kara ve hava ulaşım ağının bir süreliğine durdurulmasının kararını ortaklaşa bir şekilde aldılar.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Görüşme Telefonla Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Corona virüsü nedeniyle kısa bir süre önce tokalaşmaması hakkında yapmış olduğumuz haber'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Corona virüsü için ne kadar dikkatli adımlar attığını haberimizde paylaşmıştık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan yine buna benzer bir konuda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile yüz yüze görüşmekten ziyade telefonla görüşerek iki ülke arasında hava ve kara ulaşım yollarını, Corona virüsü salgınının tedavisinin yada yayılmasının önüne geçilebilecek bir hale gelene kadar geçici bir süreyle durdurulmasını fakat iki ülke arasında olan kargo gönderim ve alım işlemlerinin devam etmesinin kararını verdiler.