Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma Genel Müdürlüğü, Kasım 99/4 celbinin askerlik yerleri konusunda tarih vermiş, 23 Eylül Pazartesi, yani bugün bilgilendirme yapılacağını duyurmuştu. Vatani görevini yerine getirmeye hazırlanan vatandaşlar, askerlik yeri açıklandı mı? sorusuna cevap aradı. Askerlik yeri sorgulama işlemiyle ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

Askerlik yeri sorgulama

Kasım celbi 99/4 askerlik yerleri için asker adayları, e-Devlet üzerinden giriş yaparak bilgilerine ulaşabilecek. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar ise kimlikleriyle birlikte PTT şubelerine giderek e-Devlet için şifre temin edecek ve bu şifreyle giriş yapacak. e-Devlet üzerinden "er sınıflandırma sonucunu sorgulama" bölümünden gerekli bilgilere ulaşılabilir.

Askerlik yerleri açıklandı mı?

Milli Savunma Bakanlığı, Kasım celbi askerlik yerlerinin bugün açıklanacağını duyurmuştu. Ancak henüz konuya ilişkin "askerlik yerleri açıklandı" şeklinde bir duyuru yapılmadı. Gün içinde MSB'nin bu açıklamayı yapması bekleniyor. Askerlik yeri sorgulama linki için tıklayın