Adana'da sokakta oynayan 6 yaşındaki Erol Bartan, geri gelen kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti. 13 yaşındaki ablası Hatice, "Annesizlik böyle bir şey" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

6 yaşındaki çocuk kamyonetin altında kaldı

Kaza, sabah saatlerinde Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi 1975 Sokak'ta meydana geldi. Erol Bartan, sokakta arkadaşlarıyla oynamaya başladı. Bu sırada komşuları U.Ş. (45) kamyonetiyle çıkmaz sokaktan geri gelmek istedi. Ancak 6 yaşındaki Erol'u fark etmeyerek üstünden geçti. İhbarla gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği çocuk, Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis kamyonetin sürücüsü U.Ş.'yi gözaltına aldı. 

"Kardeşim gelene kadar kanlı kazağımı çıkarmayacağım"

Kardeşini kucakladığı için kazağına kan bulaşan ablası Hatice Bartan, komşuları ve akrabaları kazağı çıkarmasını isteyince, "Kardeşim eve gelene kadar o yeniden ayağa kalkana kadar bu kazağı çıkarmayacağım. Kardeşim gelmeden bu kazağı ahdım olsun çıkarmam. Kardeşim gelene kadar üzerimdekileri indirmeyeceğim yemin ettim. Keşke onun yolda oynamasına izin vermeseydim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"Annem bizi bırakıp gitti, annenizin kıymetini bilin"

Bartan'ın, "Ben mutfakta kahvaltı hazırlıyordum, kardeşim dedi ki 'Ben oyun oynayacağım' ben de git fazla uzaklaşmadan oyna dedim. Araba çarpmış komşumuz haber verdi bize. Annesizlik böyle bir şey... Ben herkese söylüyorum annenizin kıymetini bilin ki böyle olmasın. Anneniz olsa böyle olmaz çünkü olsa sahip çıkar. Annem başkasıyla evlendi bizi bırakıp gitti" diye ağıtlar yakması herkesin yüreğini dağladı.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

Hastanede hayatını kaybetti

Bu arada, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Erol Bartan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

İşte o anlar: