AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile birlikte AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatını ziyaret ederek, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

"HAKARET EDENLERE DAVA AÇACAĞIM"

Sakarya'da bir internet sitesinin haber merkezini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri sürecinde kendisine hakaret edenlerle ilgili olarak elinde bir liste olduğunu belirterek bazı isimlere ceza ve tazminat davası açacağını duyurdu.

"ŞAHAN GÖKBAKAR'IN BANA KATKISI OLDU"

Yavuz, "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözü üzerinden komedyen Şahan Gökbakar'ın taklidini yapmasına da değinerek, "O kendi işini yapıyor. Ama başkalarının kurduğu cümleyi bana ait olup olamadığını bilmeden bizim taklidimizi yaptı. Taklitler işin gerçeğini yaşatmak üzere anlam ifade eder. Bu anlamda Şahan'ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu sözün bana ait olmamakla birlikte beni hiç rahatsız etmediğini çok rahatlıkla söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

"ELİMDEKİ LİSTEDE ESKİ BAKANLAR DA VAR"

Dava açmaya hazırlandığı elindeki listede ünlü isimlerin, eski bakanların ve basın mensuplarının olduğunu belirten Yavuz, "O kadar fazla dava değil. Gerçekten kasti iradi olarak, karalama niyetini düşündüklerimden başlayacağım. Çünkü o süreçte ben AK Parti'nin davasını güdüyordum. AK Parti aleyhine gerçekleştirilen birtakım usulsüzlükleri ortaya çıkarıyordum, yolsuzlukları ortaya çıkarıyordum. Biz hazır yolsuzluğu yapmışız, yaptığımız yanımıza kar kalsın, diyen birtakım çevrelerin zoruna gitti bu. Çok kasıtlı bir şekilde üzerimize geldiler, iftiralar attılar" ifadesini kullandı.

"ÖZÜR DİLEYENLERİ AFFETTİM"

Atılan iftiralardan sonra kendisinden özür dileyenler olduğunu, onlarla ilgili hukuki süreç başlatmayacağını kaydeden Yavuz, "O kelli felli birtakım sunucular var, program yapanlar var, medya mensupları var, birtakım aktörler var. Sonra bunun böyle olmadığını anlayınca benim söylemlerinden özür dileyenler de oldu. Onları bir kenara koydum ve affettim. Dedim ki madem özür dilediler, onları ayırıyorum. Ama bugüne kadar açıp, özür dilememiş, yazısını düzeltmemiş ve o kirli propagandanın izlerini ortadan kaldırmak üzere hamle yapmamış herkesle ilgili hukuki süreci başlatacağım" açıklamasında bulundu.

"TEŞKİLAT-BELEDİYE İŞBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ ADAPAZARI'DIR"

Statünün değil AK Parti davasında nefer olmanın çok önemli olduğunun altını çizen Yavuz, "Bizler görevlerimizi en güzel şekilde yerine getirmekle sorumluyuz. Teşkilat-belediye işbirliğinin en güzel örneklerinin Adapazarı'nda sergilendiğini görüyorum. Bu bereketi devam ettirmek, daha da artırmak zorundayız." ifadelerini kullandı.