Lüks içinde yaşayan AK Partililerin çocuklarına ilişkin çarpıcı bilgiler ve fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Kalyon Ajans'ta çalışan AK Partili gençlerin ortak özellikleri lüks yatlar, son model araçlar ve villalarda verdikleri pozlar. Lüks ve şatafat içerisindeki gençlerin bir diğer ortak özellikleri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çete lideri Sedat Peker'e olan yakınlıkları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Şatafatlı hayatlar yaşıyorlar

'AKP Çocukları' adlı Twitter hesabı, bir süredir lüks içinde yaşayan AK Partililerin çocuklarına ilişkin çarpıcı bilgiler ve fotoğraflar paylaşırken, dün ilginç bir konuya dikkat çekti. Milyonluk yatlarda şehit güzelleme videoları çeken Mehmet-Furkan Kaya kardeşlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğraflarını paylaşan hesap, bu iki ismin lüks yaşantısından kesitler sundu.

Lüks içinde yaşayan AK Partili gençlerin çakarlı protokol araçlarıyla gezmesi ise dikkat çekiyor.

Hepsinini ortak özelliği Kalyon Ajans

Kaya kardeşlerin sosyal medya paylaşımlarında yer alan yakın arkadaşlarına ilişkin de kısa bilgiler paylaşan 'AKP Çocukları' adlı hesap, AK Partililerin çocuklarını zengin eden devlet destekli Kalyon Ajans'a ve ajansın faaliyetlerine ilişkin notlar paylaştı.

Ajansta çalışan neredeyse herkesin lüks yat, son model Mercedes ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirdiği görülürken, ajansın 'Hakkımızda' bölümünde de yer alan o isimlerin bazı paylaşımları şöyle:

Kim bu Kalyon Ajans çalışanları?

AK Partili gençlerin yatlar, villalar ve lüks araçlarla şov yapmasını sağlayan Kalyon Ajans, kuruluşundan kısa süre sonra 500'den fazla projeye imza attı. Ajans'ın imza attığı projelerin neredeyse tamamı AK Parti'nin devlet destekli vakıf ve derneklerinin işleriyle, bizzat devlet kurumlarının işleri.

Ajansın 'Referanslarımız' bölümünde yer alan bazı kurumlar şöyle:

-Cumhurbaşkanlığı
-Dışişleri Bakanlığı
-Milli Eğitim Bakanlığı
-AK Parti döneminin İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi
-THY
-TÜGVA
-Diyanet
-Hak-iŞ
-ÖNDER
-TÜRGEV
-Ensar Vakfı

Çete lideriyle fotoğrafları var

Kalyon Ajans çalışanlarının bir diğer ortak özelliği çete lideri Sedat Peker ile çok sayıda fotoğraflarının olması.

Silahlar ortak hobileri

'AKP Çocukları' adlı hesabın Kalyon Ajans çalışanlarına ilişkin ortaya koyduğu diğer bir ortak iş ise silaha olan hayranlık ve atış talimleri. O talimlerden bir paylaşım şu şekilde: