Yeni Belediye Başkanı MHP'li Ertuğrul Karagöz, makamı devraldıktan sonra selefi AKP’li Başkan Hüseyin Yıldırım'dan kalma 91 bin liralık Akçaabat köftesi faturasını buldu. Seçimden 3 gün öncesinin tarihini taşıyan faturayı düzenleyen işletmenin sahibi Ali Gör, "3 yıllık, bakan, milletvekili yemek faturası. Ödenmesi için yargıya başvurdum" dedi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, 28 Mart 2019 tarihli faturanın, 2015'ten beri Erbaa'ya gelen bakan, milletvekili, üst düzey bürokratın ağırlanması sırasında verilen yemekleri içerdiği, belediye tarafından bazı şehit yemeklerinin de faturaya dahil olduğu belirtildi.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Seçimi kaydeden AK Partili Yıldırım'ın ödemediği faturayı, işletme sahibi tahsil için uğraşıyor. Restoran sahibi Ali Gör, "Fatura, 2015-2018 arasını kapsıyor. Eski Başkan ödemeden gitti. Belediye ödemek zorunda. Yeni başkanımızın da bilgisi var" diye konuştu.