23 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara inip inmeyeceği konusundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.  Yeni Şafak'tan Mehmet Acet'e konuşan Ak Parti'nin önde gelen isimlerinden birisi, “Hareket noktamız şu şekilde: Bu seçimi kazanırsa Binali Bey kazanacak. Kaybederse yine o kaybedecek... CHP, İstanbul seçimlerini Cumhurbaşkanımız ile bir yarışa dönüştürmeye çalışıyor. Tayyip Erdoğan’a kaybettirme üzerine bir strateji izliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz” dedi. 

ABDÜLKADİR SELVİ DE YAZDI

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de bugünkü yazısında konuya dair benzer bilgiler paylaştı. Selvi, "İstanbul seçimlerinde son 12 güne girildi. Ekrem İmamoğlu Karadeniz oylarını, Binali Yıldırım ise Kürt oylarını elde etmek için yoğun bir çaba içinde. Binali Yıldırım, Diyarbakır ve Şanlıurfa gezilerinin, “Kürdistan” söyleminin İstanbul’daki Kürt seçmene olumlu yansımasını bekliyor. Ama diğer grupları ürkütmemek için Kürt söylemi üzerinde fazla ısrarlı olunmayacak. AK Partililer, “Yukarıya doğru bir tırmanış başladı” diyorlar. Ama nefesleri yetecek mi belli değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise sahaya inmesi düşünülmüyormuş" diye yazdı. 

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!