Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Akit Yazarı Ahmet Maranki, bir yazısında kadınların her işte çalışamayacağını belirterek sosyal hayattan uzak tutulması gerektiğini savundu. 

"Kadının yeri evidir"

Ahmet Maranki, "Kadınlara özgürlük mü, eziyet mi?" başlıklı yazısında, kadının toplumdaki yerinin evdeki bibloya benzediğini belirterek kadınların her işte çalışmaması, sosyal hayattan uzak tutulması gerektiğini savundu. "Kadının yeri evidir, kocasının yanıdır. Çünkü onlar erkeklere emanet olarak yaratılmıştır. Kadın emniyette olmalı ve korunmalıdır" dedi.

"Bu ilahi teşvik kadınlara fazla fazla kafi gelmelidir"

"Kadın en şerefli mahluk insanın vesilesi konumunda yüce bir varlıktır" diyen Maranki, "Bu ilahi teşvik kadınlara tek başına fazla fazla kafi gelmeli" şeklinde yazdı. Kadınların yalnızca sanat ve sabır gerektiren işlerde, öğretmenlik, hemşirelik ve hasta bakıcılık gibi mesleklerde bulunabileceğini savundu.

"Biblolara layık"

Bunlar dışındaki uygulamaların kadının fıtratına aykırı olduğunu, ruhsal ve bedensel yapılarına uygun olmadığını belirtti. "Biblolara layık, kırılmayan, incinmeyen, uygun meslekler kadınlarımızın hakkıdır" dedi. "Gözün görmediği ama beynin algıladığı kirli mesajlarla inanmadığımız değerlere yönlendiriliyoruz" diyen Maranki, kadınları metalaştıran reklamlardan kaçınılması gerektiğini belirtti.