Karabük'te bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle 5 metre yükseklikten atlayarak ağır yaralandı. O anlar başka bir apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi

23 yaşındaki Yusuf Y. isimli genç henüz bilinmeyen bir nedenle bir apartmanın boşluğuna koşarak atladı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten atlayarak düşen genç ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken gencin tedavisi sürüyor.

Ölçtü, biçti 5 metreden böyle atladı

23 yaşındaki gencin atlama görüntüleri ise başka bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde Yusuf Y. atlayacağı yerde yaklaşık 5 dakika boyunca keşif yaptığı görülüyor. İki sefer yüksekliği kontrol eden genç, çevredekilerin bakışları arasında koşarak tellerin üzerinden apartmanın bahçesine atlıyor. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İşte o anlar: