Afyon'un Dinar ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi'ndeki Zahire Pazarı yakınlarında, 3 katlı binanın çatısına çıkan genç kız, görenleri panik içinde bıraktı. Vatandaşlar durumu derhal polise bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Ekipler olay yerine ulaşmadan kısa bir süre önce, 16 yaşındaki Aysun A., vatandaşların uyarılarına rağmen kendini boşluğa bırakarak intihar etti.

Sağlık ekipleri müdahale etti

Genç kız binadan düşerek sırt üstü yere çakıldı. Ağır yaralanan Aysun A.'ya sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı, ardından genç kız  Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların uzun uğraşlarına ve müdahalesine rağmen genç kız kurtarılamadı. Aysun A.'nın cenazesi morga konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'Tutunacak dalım yok'

Genç kızın intihar etmesinden önce cep telefonundan görüntülü aradığı 14 yıllık arkadaşı S.D., polise verdiği ifadede Aysun A.'nın, "Tutunacak dalım yok" dedikten sonra kendini boşluğa bıraktığını anlattı ve arkadaşının neden böyle bir şey yaptığı hakkında bir bilgisi olmadığını bildirdi.