GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

Sarı-kırmızılı ekibin taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler hesabı (GFB), Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

GFB, yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın büyük tartışmalara sebep olan Kayserispor maçında olanları hedef gösterdi: "Fenerbahçe üzerinden olmayan hakem hataları ile ilgili haksız algı yaratma çabaları içine girenler önce kendi kirli hakem kararı geçmişlerine baksınlar."

KAYSERİSPOR 'DOĞRANDI'

Kayserispor'un Galatasaray karşısında oynadığı maçta 'doğrandığını' belirten GFB: "Berbat ve kurgulanmış hakem kararlarını görmezden gelmemenizi, söz konusu haksız adaletin aslında kendileri için sağlandığını ve bu adaletsizlikleri görmezden gelmediğimizi bilmelerini istiyoruz." 

"KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ"

Galatasaray'ın 2 haftada 3 puan kazanamadığını ve haksız hakem kararıyla 8 dakika uzatma alıp 9. dakikada gol bularak galibiyet almasının fiyasko olduğunu da söyleyen GFB, "Sözde algılarınız ve iğrenç karalamalarınıza vereceğimiz tek cevap; Kişi kendinden bilirmiş işi! Her ne olursa olsun sezon sonunda biz şampiyon olacağız!"