Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti Bankası'nın internet sitesi ve mobil uygulamaları çöktü. Bazı müşteriler, ATM'lerden de işlem yapamadıklarını dile getirdiler.

Mobil şubeye erişimde sıkıntı yaşanıyor

Garanti Bankası müşterileri uzun süredir bankanın internet sitesine ve mobil uygulamalarına ulaşmakta zorluk yaşıyor. Hesaplarına giremeyen çok sayıda kullanıcı, müşteri hizmetlerini arayarak şikayetlerini dile getiriyorlar.

Garanti Bankası'ndan açıklama geldi

Konuyla ilgili Garanti Bankası'nın Twitter hesabından kısa bir açıklama yapıldı. Yoğun internet trafiğine bağlı olarak meydana gelen erişim probleminin çözümü için yetkililerin çalıştığı belirtilen açıklamada, yaşanan mağduriyet için müşterilerden özür dilendi.

"Müşterilerimizden özür dileriz"

Garanti Bankası'nın erişim sorunu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: Dijital hizmetlerimize yönelik yoğun internet trafiği nedeniyle dijital kanallarımızda erişim sıkıntısı yaşamaktayız. İnternet servis sağlayıcılarımızla beraber sorunu gidermek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin yaşadığı mağduriyet için özür dileriz.

Öte yandan bankadan işlem yapamayan çok sayıda kullanıcı sosyal medyadan tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Garanti Bankası - Kelime Oyunu 3. bölüm

Netflix yeni güvenlik önlemini duyurdu:  Artık şifre paylaşmak için ek ücret ödenecek Netflix yeni güvenlik önlemini duyurdu: Artık şifre paylaşmak için ek ücret ödenecek

Garanti Bankası - Kenan Doğulu'dan Potanın Perileri'ne sürpriz

Garanti Bankası - 12 Dev Adam reklam filmi