SPOR

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, özel hazırlattığı formasını tanıttı!

Kendi adına özel kulüp ile birleşerek bir forma çıkarttıklarını açıklayan Galatasaray'ın sevilen futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı, "Bunu sizinle paylaşmaktan çok mutluyum çünkü benim için özel bir anlamı var. Bu yüzden hayatım boyunca göğsümde dövme olarak taşıyacağım. Tüm mağazalarımızdan temin edebilirsiniz." sözleriyle yayınladı.

Şampiyonluğa doğru koşan Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takımın taraftarlarına güzel haberi verdi. 

Galatasaray ile birlikte özel bir forma çıkarttıklarını açıklayan Icardi, formanın tasarımı yapılırken göğsündeki dövmeden esinlenildiğini belirtti. 

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan futbolcu,  "Galatasaray ile birlikte benim için bu özel formayı çıkardık. Kulübümüzü ve tüm taraftarlarımızı temsil eden sembolümüzden esinleniyor. Bunu sizinle paylaşmaktan çok mutluyum çünkü benim için özel bir anlamı var. Bu yüzden hayatım boyunca göğsümde dövme olarak taşıyacağım. Tüm mağazalarımızdan temin edebilirsiniz."  dedi. 

Öte yandan son 23 maçta Galatasaray forması giyen Arjantinli yıldız, karşılaşmalarda 18 gol ve 8 asistlik performans gösterek adeta Galatasaray'ı sırtlıyor.