Geçtiğimiz hafta perşembe günkü canlı yayından sonra aniden rahatsızlanan genç sunucu atar topar hastaneye kaldırıldı. Öztürk’e payılan PCR testinin sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Bu şok haber sonrası Fulya Öztürk’ün sunucu koltuğuna canlı yayında Psikolog Esra Ezmeci oturdu. 

Fulya Öztürk’ün gün geçtikçe şikayetlerinin artması üzerine, Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırıldığı ve COVID hasta katında tedavi ve karantina altına alındığı belirtildi. Yapılan tedavilerin şimdilik sonuç vermediği ve genç sunucunun durumunun stabil olduğu bildirildi. 

''TEDAVİM SÜRÜYOR''

Fulya Öztürk, İnstagram hesabı üzerinden ''Destek mesajı atan, merak eden herkese çok teşekkür ederim. Tedavim sürüyor.'' şeklinde teşekkür mesajını yayınlayıp sağlık durumunu bildirdi.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

DURUMU KÖTÜLEŞTİ

Ünlü sunucu ''Canım yanıyor, Rabbime sığınıyorum'' diyerek durumunun kötü olduğunu belirtti. 

Bu arada Esra Ezmeci’nin de zorunlu olarak üstlendiği sunuculuk görevini başarıyla götürmesi sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Birçok izleyicinin Fulya Öztürk’e geçmiş olsun mesajı gönderdiği ancak programı da Esra Ezmeci’nin sunması gerektiğini belirttiği de gözlerden kaçmadı.