Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Mücadelenin ardından karşılaşmayı değerlendiren sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim kırmızı kart gören Seri ve yine geçtiğimiz hafta oyun dışı kalan Marcao'yu eleştirdi. Tecrübeli teknik adam, "Seri'nin de Marcao'nun da profesyonelliklerine yakışmadı bu kartlar. Hakemler güzel maç yönettiler. VAR'a bakması da doğruydu. Tebrik ediyorum onları da. Hem oyun hem de netice olarak artık keyif vermeye başlamamız gerekiyor" dedi.

"UEFA KISITLAMALARI VAR"

Bir türlü gerçekleşmeyen Falcao transferiyle ilgili olarak da konuşan Fatih Terim, "Konu hep Falcao ama ben başka şeyler söylemek istiyor. Başkan ve yönetim kurulumuzun elinden gelen her şeyi yaptıklarını görüyorum. Bazen olmuyor. Olmamasının da sebepleri var. UEFA kısıtlamaları var. Canımız yanıyor ama canımızı da acıtıyorlar. Ekonomik durum nedir? Dengeler ne olacak? Bütün kulüplerimiz bankaların önünde... Ekonomik olarak kimse iyiye gitmiyor. Bu işin de böyle gitmeyeceğini söylüyorum. Çok dikkatli olmamaız lazım. Ben böyle dediğim zaman 'Hoca Falcao'yu istemiyor mu?' deniyor. Onu istemeyecek hoca var mı? Ama biz Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Herkes borç harç içinde... İnşallah hayırlısıyla olur. Bana 'Falcao...' denildiği zaman ben 'Bir stoper daha var mı?' diyorum. Ben gerçekleri söylerim. Yine de Galatasaray bunlara rağmen buradan puanlarla çıkmak zorundaydı. bunun telafisi var ancak Avrupa'da fark açılıyor. Başımızdaki UEFA kılıcı diğer kulüplerle bizi eşit şartlarda oynatmıyor" ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM AÇIKLANMAMASI GEREKEN ŞEYLERİ DE AÇIKLIYOR"

Galatasaray Yönetimi'nin bazı zamanlarda fazla şeffaf olduğuna vurgu yapan Terim, sözlerini şu şekilde noktaladı: 

"Başkanımızın, yönetimizin beyanatı da şeffaflık yönünde. Hatta bazen fazla şeffaf oluyorlar, açıklanmaması gereken şeyleri de açıklıyorlar. FFP'de 2.5 veya üstü açığımız var. Evet, bunu halletmek zorundayız, yoksa da elimizden oyuncu çıkarmalıyız."

İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!