Büyük bir oyuncu kitlesine sahip Euro Truck Simulator 2'nin beklenen ek paketi sonunda geliyor. SCS Software, oyuna ülkemizin Avrupa kıtasında yer alan bölgesinin de bulunduğu Road to the Black Sea (Karadeniz'e Doğru) ek paketinin çıkış tarihini açıkladı.

Büyük hayran kitlesine sahip

Kurulduğu günden bu yana kendini sürekli geliştirerek devam eden dijital oyun şirketi SCS Software, Euro Truck Simulator 2 ile büyük bir başarı yakalamıştı. Şirket, dünya çapında birçok oyuncuyu bir araya toplamış ve bir tır simülasyonunda buluşturmuştu. Euro Truck Simulator 2, ülkemizde de her yaşça kendine kitle edinebilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı.

Türkiye ek paketi merakla bekleniyor

Şirketin oyuna eklediği her ek paket Euro Truck Simulator 2'ye yeni bir hava katmış, oyunculardan pozitif yorumlar almıştı. SCS Software'in bu konudaki son hamlesi olan Road to the Black Sea (Karadeniz'e Doğru) harita ek paketi, en çok ülkemizdeki oyuncuları sevindirdi. Ek paket kapsamında ülkemizden bir parça ile birlikte Romanya ve Bulgaristan oyuna eklenecek.

Milli gemisavar füzesi Atmaca ilk atışta hedefi yerle bir etti Milli gemisavar füzesi Atmaca ilk atışta hedefi yerle bir etti

Road to the Black Sea'nin çıkış tarihi açıklandı

Oyunculara 10 bin kilometre daha yeni yol getirecek Road to Black Sea (Karadeniz'e Doğru), belki de Euro Truck Simulator 2'nin bugüne kadar en çok beklenmiş ek paketi olabilir. Çünkü oyuna ek paket ile birlikte Avrupa'nın en büyük şehri İstanbul da eklenecek. Fakat bugüne kadar ek paketin çıkış tarihi ile ilgili bir haber verilmemişti.

Yeni ek pakette onlarca yenilik var

SCS Software, Road to the Black Sea (Karadeniz'e Doğru) ek paketinin çıkış tarihini açıkladı. Şirketin blogundan yapılan paylaşıma göre beklenen ek paket, 5 Aralık 2019 Perşembe günü Euro Truck Simulator 2 topluluğuyla buluşacak.

Peki bizi bu yeni ek pakette neler bekliyor:

-10 bin kilometreden fazla yol
-Keşfedilmeyi bekleyen Romanya, Bulgaristan ve Türkiye'nin Trakya bölgesi
-Avrupa'nın en büyük şehri İstanbul
-11 yeni yerel şirket ve endüstri
-20 yeni büyükşehir ve birçok ufak yerleşim alanı ve şehir
-Şehirlerin ünlü simgeleri

-Karakteristik Balkan mimarisi
-Yepyeni üç boyutlu objeler
-Yemyeşil iklim koşullarına uygun bitki örtüsü
-Yerel yapay zeka trenler, tramvayları ve trafik araçları
-Romanya ve Bulgaristan kırsallarında at arabaları
-Çeşitli sınır kontrolleri ile birlikte sınır noktaları
-Danube nehir feribotu
-Karadeniz bölgesi başarımları

Ek paketin Steam satış sayfasına buradan ulaşarak istek listesine ekleyebilirsiniz. Böylece ek paket çıkar çıkmaz satın alabilir ve Türkiye yollarında tır sürmeye başlayabilirsiniz.