HPV hakkında doğru bilenen yanlışlar nelerdir? HPV aşısı neden önemli? HPV hakkında doğru bilenen yanlışlar nelerdir? HPV aşısı neden önemli?

Saç ekimi konusunda yanlış algıları ve korkuları güçlü kadrosu ve uzman ekibiyle ortadan kaldıran Estegloria, kişiye özel yaklaşımları ve kalıcı çözümleriyle saç kaybına yönelik gerçekçi tedavi planları sunuyor. Alanında uzman ve tecrübeli ekibiyle en başarılı teknikleri ileri teknoloji ekipmanlarıyla bir araya getiren Estegloria, operasyonlarında da başarılı ve yüz güldüren sonuçlara ulaşıyor. Merkez sadece standartlarını güncel tutmakla kalmayıp aynı zamanda hastalarının tüm isteklerine de içtenlikle ve gerçekçi yaklaşıyor. Estegloria’nın son yıllarda yakaladığı başarıyı değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hanege, firmanın başarı yolculuğunu ve saç ekim işlemine yönelik tecrübelerini paylaştı. 2008 yılında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde başladıkları hizmet yolculuklarını, müşteri memnuniyetinin esas alarak İstanbul’un, ardından ise Avrupa’nın merkezine taşıdıklarını ifade eden Ahmet Hanege, “Kurulduğu günden bu yana saç ekim sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı amaçlayan firmamız, dünyanın her noktasına ulaşma hedefiyle geçtiğimiz yıl Hollanda şubesini hizmete açtı. Son teknolojiye sahip operasyon kliniklerimiz, alanında uzman ekibimiz ve müşteri memnuniyetini esas alan kalite anlayışımızla; müşterilerimize güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz. Hollanda’da açılan yeni şubemizle birlikte, dünya markası olma yolunda karalı bir adım daha atıyor, bu yoldaki en büyük destekçimiz ve referansımız olan değerli müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Estegloria saç ekim konusunda ülkemizi dünyada gururla temsil ediyor!

Estegloria’nın politikası hakkında bilgiler veren Hanege, “Müşteri odaklı çalışma prensibiyle bir işlem günü sadece bir danışanımıza ayrılıyor. İşlemin sakin, kendi hızında ve etkili sonuçlanacak şekilde güvenle ilerlemesine özellikle dikkat ediliyor. Ayrıca operasyon sonrasında da hastalarla iletişimde kalınıp tüm iyileşme sürecinin de sıkı takipçisi oluyorlar. Saç ekimi sonrası deneyimleyeceğiniz 12 aylık tüm süreci birlikte yaşıyor ve tüm tedavilerin sonucunda elde edilen mutluluğu birlikte paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı. “En İyi Saç Ekimi Sonucu Nasıl Elde Edilir?” sorusuna yanıt veren Ahmet Hanege, “Saç ekimi operasyonlarının altın kuralı her hastaya kişiye özel analiz yapmaktır. En iyi saç ekimi sonucunu elde etmek için bu işlemin yapılması şarttır. Bilindiği üzere her insan farklıdır. Her hastalık bile her insanda aynı semptomlarla ortaya çıkmaz. Bundan dolayı hastaların her birinin operasyon öncesi muayenesi, analizi ayrı ayrı yapılıp sonuçları dikkatlice kontrol edilmelidir. Şayet hastanın tahlilleri temiz ise saç ekimi operasyonuna izin verilmelidir. Operasyona başlamadan önce alın çizgisi natürel bir şekilde belirlenmeli daha sonra işleme başlanmalıdır. İşlem sırasında hastanın değerleri sürekli kontrol edilmelidir." diye konuştu.

Estegloria saç ekim konusunda ülkemizi dünyada gururla temsil ediyor!

Estegloria Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hanege, Arap ülkeleri, Güney Amerika ve Avrupa’da binlerce saç ekim müşterisini ağırladıklarını belirterek, bu noktada Türk sağlık turizmine de önemli katkılar sunduklarını ifade etti. Hanege, “Estegloria ailesi olarak , son birkaç yıldır stratejimizi Avrupa'ya yönelttik. İlk başlarda Körfez ülkelerinden çok misafir aldık fakat bugün itibariyle Avrupa'dan gelen misafirlerimizin sayısı Ortadoğu ülkelerinden gelen misafirlerimizi geçmeye başladı diyebiliriz. Özellikle Hollanda’da açtığımız şubemiz ile Avrupa’da önemli bir ivme yakaladık” dedi.