İstanbul Emniyet Müdürlüğü Esenler Şube Müdürlüğü ekipleri, Mimar Sinan Mahallesi 79. Sokak'ta bir kişinin elinde silahla camda durduğu ihbarının ardından başlattığı çalışmada Pencerede elinde silahla dışarıya not kağıtları atan İnan T'nin bağırarak, eşiyle çocuğunu öldürdüğünü ve intihar edeceğini söylemesi üzerine olay yerine özel harekat ekipleri sevk etti. 

Esenler'de skandal olay! Önce karısını ve çocuğunu öldürdü sonra...

Taşçı'nın eşinin kardeşlerini suçladığı notta, "Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim. Eşim şerefli namuslu dünyanın en iyi kadınıdır. Benim için oğlum da aynısıdır. Geride kalan herkes bundan bir ders alsın. Hak eden herkese diyorum. Oğlum ve Güloşum bu ölümü hak etmedi inşallah benden beter olursunuz" yazdığı öğrenildi.

Tekirdağ merkezli 5 ilde terör operasyonu: Teröristbaşı Duran Kalkan’ın yakın koruması da yakalandı Tekirdağ merkezli 5 ilde terör operasyonu: Teröristbaşı Duran Kalkan’ın yakın koruması da yakalandı

Esenler'de skandal olay! Önce karısını ve çocuğunu öldürdü sonra...

İnan T'nin müzakereci polislere cevap vermeyerek içeri girmesinden sonra silah sesi gelmesi üzerine binaya giren özel harekat ekipleri, İnan T. ile eşi Gülay T. ve oğlu Efe T'yi vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken cesetler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.