AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

 Thodex’in reklamlarında yer alan 'shiftdelete.net' internet sitesinin kurucusu Hakkı Alkan, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçmasına ilişkin açıklamalar yaparak, Özer'in kaçmasından önce kendisine 'sinyal' geldiğini öne sürdü. 

FARUK FATİH ÖZER KAÇMASI İÇİN 'SİNYAL' ALDI

Bir yıl önce kendisine Thodex için reklam teklifi geldiğini anlatan Alkan, Thodex vurgunundan ve Özer’in kaçmasından önce bir bakanlıktan kendisine 'sinyal' geldiğini söyledi. Alkan, “Sinyal üzerine bakanlıktan Thodex’in kurucusu hakkında iletişim bilgisi talebinde bulundular bana. Tanışıklığım zaten yok. Bilgileri buldum, teslim ettim. Ondan sonra toplantıya çağırdılar. O hafta ne olduysa kaçtı gitti” dedi.

faruk fatih özer

SEDAT PEKER SEZGİN BARAN KORKMAZ İDDİASINI DİLE GETİRMİŞTİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a, "Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurt dışına çık" dediğini iddia etti. Korkmaz'ın İçişleri Bakanlığı'na gittiği söyleyen Peker, "İçişleri Bakanı, Organize Suçlar Daire Başkanı'nı telefonla arayıp, hakkında 6 aydır dosya hazırlanan adamı İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor ve görüşüyor ve yurtdışına çıkmasını söylüyor." dedi.

HAKKI ALKAN SHİFT DELETE

400 BİN MAĞDURUN 10 MİLYAR DOLARA YAKIN PARASI BUHAR OLUP UÇTU!

Türkiye’nin 'en büyük üçüncü kripto para borsası' olarak bilinen Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, siteyi kapatıp 20 Nisan 2021'de yurt dışına kaçmıştı. Yaklaşık 400 bin yatırımcının 2 ila 10 milyar dolar arasında olduğu belirtilen  parası dolandırılmıştı.