Dolar kuru, geçen hafta petrol konusundaki gelişmeler ve FED'in faiz indirimi kararının ardından dalgalanarak piyasaları etkilemişti. Ekonomistler, bu hafta için gözünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD temasları ve TCMB'nin iki günlük yatırımcı toplantılarına çevirdi. Peki, dolar Eylül ayının son haftasına nasıl başladı? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar? İşte 23 Eylül dolar fiyatları...

Dolar bugün ne kadar? 23 Eylül Pazartesi dolar kuru canlı

Dolar, 23 Eylül Pazartesi güne sakin başladı. Güne 5.73 seviyesinde başlayan dolar/TL kuru canlı olarak küçük bir hareketle 5.72 seviyesinde işlem görüyor. 

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Euro ne kadar? 23 Eylül Pazartesi euro fiyatları canlı

Euro ise bugün 6.32 TL olarak işlem görüyor. AB hareketleri ve uluslararası piyasalar takip ediliyor.

23 Eylül dolar ne olur?

Dolar/TL geçtiğimiz hafta global piyasalardaki gelişmeler sebebiyle inişli çıkışlı bir seyir izlemişti. Dolar, Cuma günü kapanışta 5.73 TL seviyesindeydi. Piyasalar kapandıktan sonra TCMB'nin yabancı para mevduatlarında zorunlu karşılıklı hamlesi ile ilgili yansımalar bugün izlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ile görüşmeleri ve iki ülke arasındaki ilişkiler, doların bu haftaki seyrini belirleyecek.