Dolar/TL, enflasyon verilerinin beklentilerin altında kalması üzerine dün düşüşe geçmişti. Düşüş eğilimi bugün de devam ediyor. Piyasaları etkileyen ekonomik gelişmelerin ardından dolar ve euro alış fiyatı vatandaşın yüzünü az da olsa güldürdü. Peki, 5 Eylül dolar ne kadar? 5 Eylül euro ne kadar? Dolar euro kuru bugün nasıl olacak?

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

5 Eylül Perşembe dolar/TL bugün ne kadar? 

Ağustos ayı enflasyon verilerine göre, yıllık enflasyon Ağustos ayında beklentilerin altında düşüş yaşadı. Bunu takip eden ekonomik gelişmelerle, dolar sert bir düşüş yaşadı. Bu düşüşü sürdüren dolar, bugün saat 08.40 itibariyle 5.65'ten işlem görmeye başladı. Dolar kuru canlı olarak aynı seviyeden işlem görüyor.

Euro alış fiyatları ne kadar?

Ekonomik hareketlilikler Türk Lirası'na değer kazandırırken, euro da dolar gibi TL karşısında kısmi değer kaybı yaşadı. Dün 6.29 TL'den işlem gören euro bugün açılışta 6.23 seviyesinde alındı. Anlık euro alış fiyatı da aynı seviyede ilerliyor.