Piyasalar ABD-Çin ticaret savaşları ve anlaşmasız Brexit olasılığının gölgesinden sıyrılamadı. Bugün ve yarın açıklanacak olan ikinci çeyrek büyüme verileri ile yarın açıklanacak olan enflasyon verileri sonucu piyasalarda hareketlenme olacak. Peki dolarda son durum ne? dolar/TL ve euro canlı kurlarda durum nasıl? 2 Eylül dolar bugün ne kadar?

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Saat 06.55 itibariyle 5.83'ten işlem gören dolar/TL, anlıkta bu seyri koruyor.Çin Ticaret Bakanlığı, Eylül ayında ABD ile yapılacak olan ticaret görüşmelerinin ele alındığını belirtti. Çin'in uzlaşmacı ve ılımlı bir yol izlediği öğrenildi. ABD-Çin krizinin normale dönmesi halinde dolar/TL'nin düşüşe geçmesi bekleniyor. Ancak Türkiye ekonomisine yönelik güvensizliğin sürmesi, TL'yi daha kırılgan yapıyor. Türkiye'ye yönelik algının hala bozuk olması sebebiyle analistler TL'deki baskının devam edebileceğini söylüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro/TL bugün 6.42 seviyesinde işlem görmeye başladı. Euro kuru canlı olarak aynı seyirde ilerliyor.