Show Ana Haber’i bırakıp Kanal D gündüz kuşağına geçerek büyük ses getiren Ece Üner, şimdilerde kriminal bir program sunmaya hazırlanıyor. Ancak Üner’den öne aynı program için başka bir deneyimli haberci ile konuşulduğu ortaya çıktı.

UZUN ZAMANDIR PLANLANIYORDU

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

Gündüz kuşağında diğer kanallarla yarış için kolları sıvayan Kanal D’nin, söz konusu programı uzun zamandır planladığı öğrenildi. Öte yandan Nisan ortasında programın sunuculuğu için Şebnem Sunar Küçük’ün düşünüldüğü ortaya çıktı.

ECE ÜNER AĞIR BASTI

Hatta deneyimli habercinin, programın yapımcısı Bloom Medya'yla el sıkıştığı öğrenildi. Ancak geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde Ece Üner'le anlaşılması üzerine, Şebnem Sunar Küçük devre dışı kaldı.

Ece Üner’in bu gelişmelerden habersiz olduğu, sadece yapımcı ve kanalın Üner ismi ağır basınca Şebnem Sunar Küçük’ten vazgeçildiği ileri sürüldü. Böylece iki kadın haberci birbirlerinden habersiz karşı karşıya gelmiş oldu.

2018’DE ATV’DEN AYRILMIŞTI

ATV’de 25 yıl boyunca haber merkezinde görev yapan, yıllarca ana haberi sunan Şebnem Sunar Küçük, 2018 yılında kanalla yollarını ayırmıştı.