ÖDÜL 750 BİN TL

Milyoner bir adam özel bir adada 100 kişinin katılacağı şiddetli bir çatışma etkinliği düzenlemek için kendisine yardımcı olacak birisini arıyor. 3 gün sürecek olan askeri çatışma simülasyonu yarışmasının galibi ise 100 bin Sterlin, yani 750 bin Türk Lirası kazanacak!

HushHush.com tarafından yapılan açıklamaya göre, ismini açıklamak istemeyen bir milyoner, PUBG ve Fortnite ile zirveye ulaşan battle royale çılgınlığını gerçek hayata uyarlamak istiyor. Yarışma organizasyonu henüz başlangıç aşamasında.

ABD'de dolu yağışı felaket saçtı: 5 ölü ABD'de dolu yağışı felaket saçtı: 5 ölü

Yarışmayla ilgili mevcut bilgiler şöyle;

Satın alınacak özel bir adada, son ayakta kalanın kazanacağı bir yarışma! Yarışma filmlerdeki gibi bir ada katliamına dönüşür mü bilinmez ancak, yarışmacılar 3 gün boyunca, hergün 12 saat mücadele içinde bir adada kalacak ve ellerinde askeri çatışma ekipmanlarıyla 100 yarışmacı olması planlanıyor.

YARIŞMANIN İLANI VERİLDİ

Yarışmanın ilanı, milyonerlere para harcamaları için yeni imkanlar sağlayan, birçok son teknoloji ürününün, özel jetlerin, adaların satıldığı 'HushHush.com' isimli internet sitesi üzerinden yayınlandı.

ÖZEL HABER/ SİNA ARSLAN