New York Times, Erdoğan’ın seçim kampanyasını analiz etti! New York Times, Erdoğan’ın seçim kampanyasını analiz etti!

Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher, 5 yıl önce geçirdiği kaza sonrası bitkisel hayata girmişti. 5 yıllık uykunun ardından Michael Schumacher'in yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi. 

Michael Schumacher bitkisel hayattan uyandı

Michael Schumacher, 5 yıl önce Alp Dağları'nda kayak yaparken kaza geçirmiş, başını kayalıklara çarparak felç kalmıştı. Olaydan bir süre sonra bitkisel hayata giren Alman yarış pilotunun bitkisel hayattan çıktığı ve kök hücre tedavisine başlandığı öğrenildi. Öte yandan, hastane yetkilileri ve Schumacher ailesinin sözcüsü konuyla alakalı açıklama yapmayı reddetti.

Kök hücre tedavisine başlanıyor

Fransa'da bir hastanede tedavi gören Michael Schumacher'in tedavisi ve bakımıyla ilgilenen bir hemşire, Formula 1 efsanesi Schumacher'in son durumuyla ilgili olarak, "Bilincinin yerinde olduğu konusunda sizi temin ederim" şeklinde açıklama yaptı. 

Michael Schumacher neden bitkisel hayata girdi?

29 Aralık 2013 tarihinde Alp Dağları'nda kayak yaparken düşen Schumacher başını kayalara çarptı. Vücudunun büyük bir kısmı felç olan yarış pilotu, bitkisel hayata girerek tüm dünyayı üzüntüye boğdu. 5 yıldır bitkisel hayatta olan Schumacher, kazandığı 7 şampiyonlukla 1950 yılından beri düzenlenen Formula 1'in en başarılı sürücüsü unvanını kazandı. 

Michael Schumacher uyurken dünyada neler oldu?

  • 2013 yılında Mısır'da askeri darbe meydana geldi. 
  • Malezya uçağı kayboldu. Kayıp uçak gizemini hala koruyor.
  • 2014 yılında FIFA Dünya Kupası'nı Almanya kazandı. 
  • 2014 yılında ilk kez insan yapımı bir araç, bir kuyrukluyıldıza indi.
  • Çin, dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülke oldu.
  • Suriye'deki iç savaş mülteci krizine neden oldu.
  • ABD, Küba'yı terör listesinden çıkardı.