Çin'deki Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde bir grup gösterici AVM'yi basarak mağazalara zarar verdi. AVM önüne kurdukları barikatı ateşe verdi. Polis ekipleri protestoculara biber gazı sıktı.

Hong Kong'da yüzlerce protestocu alışveriş merkezini bastı

Baş Yönetici Carrie Lam, suçluların Çin'e iadesini kolaylaştıran tasarıyı geri çekmişti. Ancak bu karara rağmen protestolara şiddetlenerek devam etti. Yüzlerce gösterici, "Özgürlük için mücadele et, Hong Kong'u özgür bırak" sloganlarıyla Sha Tin bölgesindeki bir alışveriş merkezini bastı.

Çin'i protesto ettiler

Çin yanlısı işletmeleri ve Çin ürünlerini boykot çağrısında bulunan protestocular, alışveriş merkezindeki birçok dükkana zarar verdi ve dükkanları yağmaladı. Bazı protestocular ise AVM önüne kurdukları barikatı yaktı. Ayrıca Sha Tin'deki tren istasyonlarında bulunan bilet gişelerini ve güvenlik kameralarını parçaladığı öğrenildi. Göstericiler ve güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Geçtiğimiz gün de Tuen Mun'daki göstericiler, hükümet binasından indirdikleri Çin bayrağını yakmıştı.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın" Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın"