Avrupalı futbolseverler, Ürdün'deki Zaatari mülteci kampında bulunan çocuklara 1000 krampon bağışladı. UEFA Çocuk Vakfı ile ortak bir projeye imza atan KIA, 80.000'in üzerinde mülteciyi barındıran, dünyanın en büyük Suriyeli mülteci kampı olan Zaatari kampına bağışta bulundu. 

Suriyeli çocuklara 1000'in üzerinde krampon bağışı

UEFA Avrupa Ligi kapsamında, Cenevre, Seville, Berlin, Londra, Milano, Moskova, Paris ve Bakü'den gelen yardımlarla alınan 1000'in üzerinde krampon, Zaatari mülteci kampında yaşayan çocuklara hediye edildi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, "Kampa yaptığım ziyarette Suriyeli çocukların futbol oynamayı çok sevdiğini ve oyunun ne anlama geldiğini gördüm" dedi. UEFA Çocuk Vakfı'nın burada mülteci çocuklar için sahalar oluşturduğunu, ancak çocukların bu zamana kadar krampona sahip olmadığını aktardı. Avrupalı futbolseverler sayesinde çocuklar krampon sahibi oldu.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın" Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın"

Suriyeli çocuklar kramponları kullanmaya başladı

Taraftarların düzenlediği bu bağış etkinliği, Suriyeli çocukları son derece mutlu etti. Ayakkabılar kamptaki futbol antrenörlerinin düzenlediği antrenman ve turnuvalarda kullanılmaya başlandı. KIA Motors şirketi, kampanyayayı destekleyen herkese teşekkürlerini iletti.