Dorian Kasırgası, Bahamalar'da yol açtığı ağır hasarın ve can kayıplarının ardından yönünü ABD'ye çevirdi. Kanada'nın Yeni İskoçya bölgesini de etkisi altına alan kasırga, bir binanın tepesine kurulan vincin yıkılmasına sebep oldu. Öte yandan, Florida sahillerinden çekilen kasırga görüntüsü Florida halkını korkuttu.

Dorian Kasırgası Kanada'da elektrik kesintisine neden oldu

9 yıldır kasırga yaşanmayan Kanada, Dorian'a karşı önlem almaya devam ediyor. Şiddeti kategori 2'ye gerileyen kasırga nedeniyle geniş bir bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yüksek binaların arasında kurulan vinç, rüzgarın şiddetiyle binaların üzerine devrilerek paramparça oldu. Yakındaki vatandaşların telefonla çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Joe Biden iyi mi? ABD Başkanı bu kez de kafasını helikoptere çarptı! Joe Biden iyi mi? ABD Başkanı bu kez de kafasını helikoptere çarptı!

Dorian Kasırgası Florida sahillerinden görüntülendi

Bahamalar'da 43 kişinin ölümüne, 70.000 insanın evsiz kalmasına sebep olan kasırga, şiddetini düşürerek etkilediği Kanada'da ağaçları kökünden söktü, binlerce kişinin elektriksiz kalmasına sebep oldu. Öte yandan, Florida sahillerinden çekilen bu görüntü halkın tedirgin olmasına sebep oldu. Görüntünün gerçek olmadığı iddia edildi.