Bahamalar üzerinden hareket ederek ABD kıyılarına giriş yapan Dorian Kasırgası, Bahamalar'da 20 kişinin ölümüne sebep oldu. Yetkililer, ölümlerin artmasından endişeleniyor. ABD'nin doğu sahillerine doğru ilerleyen kasırga, Florida ve Georgia ile Kuzey ve Güney Carolina eyaletlerini etkileyecek. 

Dorian Kasırgası can almaya devam ediyor

Bahamalar Sağlık Bakanı Duane Sands, şuana kadar ölü sayısının 20 olduğunu, sayının artmasından endişelendiklerini bildirdi. Yerleşim yerlerinde çok ciddi hasara neden olan kasırgada onlarca insan yaralandı. Bahamalar'da yıkıma yol açtıktan sonra kategori 5'ten 2'ye düşürülen kasırga, ABD kıyılarında kategori 3 seviyesinde bir yıkıma sebep olacak. Kasırganın, Cuma gününe kadar Carolina için risk teşkil ettiği belirtildi. 

İngiliz basınında şok iddia! Seçimleri analiz ettiler: "Kılıçdaroğlu değil CIA kaybetti!" İngiliz basınında şok iddia! Seçimleri analiz ettiler: "Kılıçdaroğlu değil CIA kaybetti!"

Bahamalar'daki yıkımın şiddeti havadan görüntülendi 

Bahamalar'daki kasırga etkisi havadan görüntülendi. Başbakan Hubert Minnis bu yıkımı, "ülke tarihinin en büyük ulusal krizlerinden biri" olarak nitelendirdi. Bahamalar'da 70 bin kişinin temiz su ve gıda ihtiyacı olduğu belirtildi.