İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 20 yıl önce editör olduğu dönemde bir gazetecinin bacağını masa altından sıktığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirtti. 

Boris Johnson gazeteciyi masanın altından taciz etti

Sunday Times gazetesine yazan Edwardes, 1999 yılında Boris Johnson'ın Spectator dergisinde editör olduğu dönemde derginin ofisinde yaşandığını anlattı. Edwardes, düzenlenen yemekte Boris Johnson'la yan yana oturduklarını, yemek sırasında epey alkol alındığını anlattı. "Masanın altında Johnson'ın eliyle baldırımı sıktığımı hissettim" dedi. Johnson bu iddiaları yalanladı.

Siyasetçiler Edwards'a destek verdi

Tacize uğradığını belirten gazeteci Charlotte Edwardes, "Başbakan bu olayı hatırlamıyorsa belli ki benim hafızam onunkinden daha iyi" dedi. İngiliz siyasetçiler de Edwardes'ın yalan söylemeyeceğine teminat vererek, bu iddianın doğru olduğunu savundu. Sosyal medyada gündem olan bu taciz iddiasına inananlar olduğu kadar tepki gösterenler de oldu.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın" Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın"

"Neden daha önce söylemedin?"

Gazetecinin bu zamana kadar bu durumu neden dile getirmediği sorgulandı. Johnson'ın siyasi kariyerinin tehlikede olduğu bir dönemde bunun beyan edilmiş olması, Johnson'ın aleyhine bir proje olarak tanımlandı.