Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasrat Rahimi, güçlü bir patlama sesinin ardından birkaç saldırganın İletişim Bakanlığı'na saldırdığını açıkladı. Rehimi: ""Yerel saatle 11.40’ta saldırganlar bakanlık dışında bulunan mezarlığı kullanarak içeriye girdi. Özel polis ekibi ve ambulanslar bölgede. Ölü veya yaralı sayısı henüz belli değil" ifadelerini kullandı. 

PATLAMA ÇOK KUVVETLİYDİ

Polis, çatışmanın sürdüğü bölgede 4 saldırgandan 1'inin vurularak etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Wahidullah Mayar ise "Şu ana kadar 1 yaralı hastaneye kaldırıldı" dedi. Olayın sorumluluğunu şu ana kadar üstlenen olmazken saldırıya uğrayan bakanlık binasının yakınlarında birçok devlet kurumu bulunuyor.  İletişim ve Teknoloji Bakanlığı çalışanı, görgü tanığı Paça Novruzza da, ”Biz ofislerimizde otururken çok kuvvetli bir patlama gerçekleşti. Biz güvenli odalara yerleştik ondan sonra art arda patlamalar yaşandı. Çatışmalar çok şiddetli idi, biraz önce durum normale döndü. Ancak çatışmalar sürüyor” diye konuştu.

Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın" Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Tina Turner'ın son röportajı ortaya çıktı: "Beni böyle olarak hatırlayın"