ABD’li kadın internet üzerinden tanıştığı ve yalnızca bir kez buluştuğu adama bazıları tehdit içeren 159 bin mesaj attı. Evine izinsiz giren kadın bu nedenle tutuklandı. Jürinin kendilerini evlendireceğini umduğunu söyledi. Tutuklu yargılanan Jacqueline Ades, 21 Mayıs’ta görülecek duruşmada jürinin taciz ettiği adamın kendisiyle evlenmesine karar vereceğine inandığını açıkladı.  

Maricopa  Bölge Cezaevi'nden Arizona Republic adlı gazeteye röportaj veren Ades, jüriden şu kararı duymayı beklediğini söyledi: “Suçlu değilsin, üstelik biz ikinizin evlenmesini talep ediyoruz.” Yaşadıklarını ‘saçma’ diye niteleyen Ades, “Buna dönüştüğüne inanamıyorum. Birkaç kısa mesaj yüzünden şu anda cezaevinde olduğuma inanamıyorum” dedi. Cezaevinden çıkarsa adamla iletişim kurmayacağını da açıklayan Ades, adamın bizzat kendisiyle iletişime geçeceğini düşündüğünü söyledi.

İşyerine gidip eşi olduğunu söyledi

Arizona eyaletinde yaşayan Jacqueline Ades, ismi açıklanmayan ve CEO olduğu belirtilen adamla, 'Tinder gibi işleyen ancak fakirlerin kullanamayacağı bir tanışma uygulaması' olarak sunulan Luxy uygulaması aracılığıyla tanıştı.
Adamla sadece bir kez buluşan Ades, 10 aylık bir süre içinde adama 159 bin kez mesaj attı. Bazı mesajlar, "Kanında banyo yapacağım", "Böbreklerinden suşi, el kemiklerinden chopstick yapacağım" gibi tehditler içeriyordu.

Ukrayna lideri Zelenski Rusya'daki iç karışıklık hakkında konuştu: Zayıflıkları ortada! Ukrayna lideri Zelenski Rusya'daki iç karışıklık hakkında konuştu: Zayıflıkları ortada!

Bununla yetinemeyen Ades, adamın evine habersiz girerek banyo yaptı ve başka bir gün de işyerine giderek kendisini 'eşi' olarak tanıttı. Ades, adamın şikâyeti üzerine, tehdit, taciz gizlice takip etme (stalk) ve mahkemeye mazeretsiz katılma suçlarından 8 Mayıs'ta tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Ades, zihinsel olarak iyiyi kötüden ayırabilecek ve davranışlarından sorumlu olabilecek yeterlikte bulunmadı.