Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP İzmir İl binasına yapılan ve parti çalışanı Deniz Poyraz'ın yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili olarak, "İzmir'deki provokatif saldırıyı kınadık, kınıyoruz ve benzerlerini de kınayacağız. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkartılarak en ağır cezayı da alacağına inanıyoruz" dedi. 

AKP Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onur Gencer'in, HDP İzmir binasına yönelik yaptığı ve parti çalışanı Deniz Poyraz'ı öldürdüğü saldırıya ilişkin olarak ilk kez konuştu. 

Erdoğan, "Kim olursa olsun bu ülkenin hiçbir vatandaşının kılına zarar gelmemesi için çalışıyoruz. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz. İzmir'deki provokatif saldırıyı da kınadık, kınayacağız. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkartılarak en ağır cezayı alacağına da inanıyoruz. Türkiye, provokatif saldırılarla da terör örgütleriyle de suç çeteleriyle de darbecilerle de dışarıdan ülkemizi yönlendirmeye kalkanlarla da mücadele edecek güce sahiptir" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...