28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gidilmesine 2 gün kaldı. Tarihi ikinci tur seçim öncesi Erdoğan katıldığı CNN Türk Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ-AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş görüşmesi de soruldu.

"Kılıçdaroğlu 3 bakanlık teklif etmiş"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'a 3 bakanlık teklif etttiğini, Özdağ'ın da kendilerinden bakanlık istediğini söyledi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Numan Bey açıkladı. Bakanlık talebi olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’ndan ona 3 bakanlık teklifi yapılmış. Numan Bey’e de özellikle AFAD gibi bir bakanlık veyahut da İçişleri Bakanlığı verilirse bunun yanında terörle mücadelede atılması gerekenler atılırsa gibi…

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

"Cumhurbaşkanımız bunun gibi taleplere kapalıdır demiş"
Numan Bey açıkladı. Numan Bey de Cumhurbaşkanımız bunun gibi taleplere kapalıdır demiş. Biz pazarlık siyaseti yapmayız. Ahlak ve ilke temelli siyaset yaparız dedik. Ve bu minval üzre de görüşmeyi Numan Bey görüşmesini yaptı. Numan Bey’de bunu Cumhurbaşkanımız kabul etmez deyince bağ koptu.