ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçime saatler kala konuk olduğu yayında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.  

Seçime saatler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan seçmene seslendi: Sensiz olmaz Seçime saatler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan seçmene seslendi: Sensiz olmaz

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan tartışma yaratacak çıkış: İkinci turda bedavaya destek vermeyiz!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyecekleri sorusu yöneltilen Oğan, "Seçim ikinci tura kalırsa masaya bedavaya oturmayız. Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Olursa katılırız olmazsa, anlaşamazsak yolumuza bakacağız..." cevabını verdi. 

"SİNAN OĞAN NİYE ÇEKİLSİN Kİ?"

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinden sonra kendisi hakkında da bu şekilde iddialar atılmasına tepki gösteren Oğan, "İnsanlar öyle atıyorlar. Yani atalım tutarsa diye. Çekilme filan yok. Bırakın çekilmeyi bu ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Sinan Oğan niye çekilsin ki? Sinan Oğan Türk siyasetinde etkili bir siyasetçidir." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan tartışma yaratacak çıkış: İkinci turda bedavaya destek vermeyiz!

Öte yandan İnce'ye itibar suikatı yapıldığını iddia eden Sinan Oğan,  "Bu tür metotları kınıyor ve reddediyorum. Sayın İnce'nin seçmen tabanının bizim profilimize milliyetçi Atatürkçü bir aday profiline oy verebileceğini dolayısıyla istisnaları dışarda tutmak kaydıyla Sayın İnce'nin oy tabanının ana gövdesinin bize geleceğini söyleyebilirim." dedi.