Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden yapılan ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Canlı yayında sorulan soru Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı! "Çok saçma bir soru!"

Canlı yayında sorulan “Seçimi kaybederseniz tavrınız nasıl olur” sorusu Erdoğan'ı sinirlendirirken şu cevabı verdi: 

"Bunu değerlendirmeyi bile gereksiz buluyorum. Çok saçma bir soru. Bu tür soru olsa olsa terör örgütlerine sorulur. Biz demokratik yolla iktidara geldik. Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız. Başka yapacak bir şey yoktur. İstanbul'da bizim belediye başkanımız 'Biz buradan çıkmıyoruz' dediler mi? Hayır, verdiler. Ankara'da kazanınca bizim arkadaşlarımız 'Vermeyiz' dediler mi? Bu tür anlayış CHP'ye aittir. Bizde böyle bir şey söz konusu olamaz. Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir. Karşımızdakilerden de aynı taahhüt bekliyoruz. Sandık demokrasinin namusudur. Koy adamlarını oraya eksik bırakma. Bizim elemanlarımız orada nasıl güvenceyse sizin elemanlarınız da orada güvence olsun."