Logitech’in modelinde, özel bir iOS kısayol tuşu satırı ve ikinci nesil Apple Pencil'ı manyetik olarak bulunuyor. iPad'den şarj edilirken güvende tutmak için özel bir kısım da bulunuyor. 

Apple’ın önceki klavyesinden farklı olarak, Slim Folio Pro, iPad’in Akıllı Bağlayıcısı'nı kullanmak yerine Bluetooth LE üzerinden bağlanır. Bu, bir USB-C kablosu kullanarak teknik olarak doğrudan tabletten şarj edebilmenize olanak sağlamasına rağmen, klavyeyi ayrı olarak şarj etmek gerekir. Değiştirilebilir bataryası sayesinde dört yıllık bir batarya ömrüne sahip olan Slim Folio'nun önceki modelinin aksine, Logitech yeni klavyesinin günde iki saatlik bir kullanım varsayımına dayanarak tek bir şarjla üç ay dayanması gerektiği düşünülüyor. 

Kolaybet src="https://www.neohaber.net/images/upload/ipad.jpg" style="width: 708px; height: 399px;" />

WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek! WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek!

Logitech’in klavyesinde ayrıca ekran parlaklığı, ses düzeyi ve ortam oynatımı için kontrolleri olan iOS kısayol tuşu bulunur. Klavye, yazma moduna kaydırdığınızda otomatik olarak açılır ve iPad'inize bağlanır ve çizim yapmak isterseniz tabletin arkasına katlanabilir. Apple’ın iki açıda kullanılabilecek klavyesinden farklı olarak, Logitech’in modeli yazarken yalnızca tek bir açıyı desteklemektedir. Slim Folio Pro, iki mevcut iPad Pro modeline uyacak şekilde iki boyutta mevcuttur. 11 inçlik iPad için daha küçük olan model 5,899 TL, daha büyük olan 12,9 inçlik modeli ise 7,399 TL.