Prof. Dr. Naci Görür'den 'Büyük İstanbul Depremi' için uyarı! Tarih ve büyüklük verdi! Prof. Dr. Naci Görür'den 'Büyük İstanbul Depremi' için uyarı! Tarih ve büyüklük verdi!

Mobil cihazların kullanımının, bilgisayarları geçmesiyle beraber önem kazanan online müzik dinleme platformlarının en çok tercih edilen müzik platformu olan Spotify, 30 günlük premium deneme süresini 90 güne çıkardığını açıkladı.

Spotify, bu hamlesiyle daha çok kullanıcı çekmeyi amaçlıyor. Zira Youtube'un ücretli uygulaması Youtube Music kısa zaman önce birçok ülkede kullanıma açılmıştı. Bu kararla birlikte Spotify'a daha önce üye olmamış ancak üye olmayı düşünen kullanıcıların hesapları, üç aylık bir deneme sürecinin ardından faturalandırılmaya başlayacak.

KAMPANYA SADECE YENİ KULLANICILARI KAPSIYOR

Spotify'ın açıklamalarına göre ücretsiz deneme süresi için sınırlı bir süre yok. Yeni bir karar alınmadığı takdirde Spotify'ın ücretsiz premium üyelik süreci 3 ay boyunca devam edecek.

Üç aylık ücretsiz deneme süreci şimdilik 'bireysel' ve 'öğrenci' üyelik paketleri için kullanılabiliyor. Ancak ilerleyen dönemlerde Spotify'ın 6 kişiye kadar desteklediği 'aile' paketinde de üç aylık deneme süreci kullanılabilecek. Ücretsiz deneme süresi sona erdikten sonra bireysel kullanıcılar 13.99 TL (öğrenci paketi yüzde 50 indirimli) ödeyecek.

Eğer daha önce Spotify'a abone olmadıysanız burada bulunan bağlantıyı kullanarak hesabınızı oluşturabilir, üç aylık ücretsiz deneme sürümünden faydalanabilirsiniz. Spotify'ın ücretsiz premium özelliği sadece daha önceden üye olmamış kullanıcılar için geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda var.