Online dizi-film platformu Netflix'in en çok izlenen dizisi Stranger Things, son sezonuyla heyecan uyandırmıştı görmüştü. Bu ilgiyi değerlendirmek isteyen oyun yapımcıları, Stranger Things temasını bünyelerine katıyor.

Cadılar Bayramı oyunlara geliyor

ABD'de Cadılar Bayramı'nın yaklaşmasıyla birçok oyuna farklı temalar gelirken, oyun dünyasının popüler oyunlarından Rocket League de modaya ayak uydurdu.

Rocket League'e Stranger Things teması

Otomobil oyunlarına farklı bir bakış açısı katan oyun bu yıl Cadılar Bayramı için Stranger Things temasını seçti. Bu kapsamda otomobiller için yeni kaplamalar sunan oyun gizemli ve karanlık havasıyla cadılar bayramı temasına tam bir geçiş yapılmasını sağlayacak.

Yarışta Upside Down'a geçiş yapılacak

Oyun yapımcılarının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 14 Ekim'den itibaren sunulacak olan temanın araçları, yalnızca kaplama değil, dizinin şarkı listesi ve karanlık temasıyla arena da popüler dizinin silüetini yansıtacak. Stranger Things'ten Upside Down'a geçiş yapacak oyunun temasına aynı zamanda sonbahar temalı ögeler de eklenecek.

14 Ekim'den 11 Kasım'a kadar sürecek Stranger Things teması içinde satın alınacak b,irçok öğe de yer alacak.

AppleTürkiye'den bir zam daha geldi! En pahalı iPhone fiyatı görenleri şoke etti! AppleTürkiye'den bir zam daha geldi! En pahalı iPhone fiyatı görenleri şoke etti!