MÜSİAD - Mustakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelen Geopolitical Futures Kurucu Başkanı ve Siyaset Bilimci George Friedman, verdiği seminerde dijital gelecekle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Vizyoner'19 Dijital Gelecek Zirvesinde konuşan Geopolitical Futures Başkanı Friedman, Dijital Gelecek'te bölgeye dair görüşlerine de yer verdi.

“Bugün sizlere büyük bir gücün sizi bekleyeceğini söyleyeceğim” diyerek kürsüye çıkan Friedman, 10 yıl önce bir kitap yayınladığını ve o kitapta, “Türkiye büyük bir güç olarak doğuyor” dediğini hatırlattı. İnsanların buna inanmadığını dile getiren Geopolitical Futures Başkanı, “Türkiye, Amerika ile, Rusya ile aynı masada oturacağı fikrine kimse katılmıyordu. Türkiye birinci dünya savaşından sonra kendine baktı. Kendi kendine ayakta duran bir ülke oldu" dedi.

Dijitalleşme yolunda gelişim konusunda da konuşan George Friedman, “Savunma, ekonomik gelişme ve teknik gelişme el ele gider. Şeffaflığı Türkiye’nin doğru yolda gittiğini gösteriyor" açıklamasında bulundu; https://www.youtube.com/watch?v=wZlFLGBSpLw&t=74s

AppleTürkiye'den bir zam daha geldi! En pahalı iPhone fiyatı görenleri şoke etti! AppleTürkiye'den bir zam daha geldi! En pahalı iPhone fiyatı görenleri şoke etti!