ABDli yazılım ve donanım firması Apple tarafından eylül ayında çıkarılacağı duyurulan iPhone 11, teknolojiseverler tarafından merakla bekleniyor. iPhone 11 ne zaman çıkacak? iPhone tanıtımı ne zaman yapılacak? Yeni Apple Watch 2019'da çıkacak mı? Apple lansmanı saat kaçta?

WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek! WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek!

Yeni iPhone çıktı mı?

iPhone 11 hakkında bir süredir pek çok sızıntı yapılmış olması sonrasında, Apple tarafından yeni telefon iPhone 11 için ilk resmi açıklama yapıldı.

iPhone 11 ne zaman çıkacak?

Apple tarafından yapılan açıklama kapsamında iPhone 11 cihazının ve Apple'ın diğer yeni sürprizlerinin duyurulacağı tarihin 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacağı ifade edildi.

iPhone lansmanı saat kaçta?

TSİ 20.00 saatinde yapılacak olan tanıtım etkinliği kapsamında yeni telefon modeli olan iPhone 11'e ek olarak birçok farklı sürprize de yer verilecek.

iPhone 11 özellikleri neler?

iPhone 11 performans testi ortaya çıktı, Geekbench performans testinde keşfedilen bir cihaz, iOS 13.1 ile çalışıyor ve N104AP anakart koduna sahip. Phone 12,1 model numarasını taşıyor.

Tek çekirdek testinden 5415, çoklu çekirdek testinden ise 11294 puan aldığı görülüyor. iPhone 11'de dikkat çeken noktalardan biri 4 GB RAM. 

iPhone XR modelinde 3 GB RAM'e yer veren Apple'ın yeni uygun fiyatlı iPhone modelinde 4 GB RAM olacak.

iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone 11'in başlangıç fiyatının 1000 dolar olması bekleniyor. Telefon Türkiye'de yeni yüzde 50'lik ÖTV ile birlikte 11 bin TL civarında satışa çıkacak.

Apple'ın 2019 ürünleri neler?

Etkinlik kapsamında iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve iPhone 11R modellerinin yanı sıra 5. Nesil Apple Watch'un da tanıtılması bekleniyor.

iPad Pro 2019'da yeni kalem var mı?

Diğer yandan Apple'ın iPad Pro ile kullanıcıların beğenisine sunduğu Pencil ürününün iPhone cihazlarında kullanılmasını mümkün kılacak yeni bir sürümünün de tanıtılması bekleniyor.

iOS 13 ne zaman çıkacak?

Yeni MacBook modellerinin de görücüye çıkacağı etkinlikte, iOS 13 güncellemesinin de geleceği öngörülüyor.