Önceki gün sabah saatlerinde Beyoğlu Taksim Hüseyinağa Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre Rus uyruklu Vyacheslav Vasilievich Neçipporçuk ile 4 kişi arasında bir kavga çıktı. Bu kavga sonucunda saldırganlar tarafından Rus gence kalbinden bıçak darbesi yapıldı ve saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Çevrede bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rus gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Hangi memur ne kadar zam alacak? Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Hangi memur ne kadar zam alacak?

Beyoğlu'nda dehşet saçan anlar! 4 kişi Rus turisti öldürdü!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili bir açıklama yaparak, "Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheliler ile Rus turist arasında başlayan sataşma ve tartışmanın ardından olayın gerçekleştiği anlaşılmıştır. Şüphelilerden Ş.Y. ve U.A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bu iki şüpheli, 'Kasten Öldürme' suçundan adli makamlara sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bilgisi de verildi.