Depremlerin yerle bir ettiği Kahramanmaraş'ta yeni felaket! "Depremden kötüydü..." Depremlerin yerle bir ettiği Kahramanmaraş'ta yeni felaket! "Depremden kötüydü..."

BB Energy Grubu Türkiye pazarına olan ilgisini ve bağlılığını sürdürüyor. Akaryakıt Dağıtım ve Depolama faaliyetlerinden sonra BB Enerji Grubu son 4 senedir yer aldığı LPG ticaretindeki yerini 2021’de daha da arttırarak yoluna devam ediyor.

BB Energy Grubu, Türkiye LPG İthalat ve dağıtımında önemli bir konuma yerleşen Yurt Grup ile Hatay’daki tesislerine tek tedarikçi olarak 2021 yılında yaklaşık 500,000 ton ürün getirmek üzere Ticari işbirliği anlaşmasını tamamladı.

bb enerji

BB Energy ortaklarından Bashir Bassatne, Türkiye ekibi ve Gümüş ailesiyle yapmış olduğu toplantı sonrasında şirketler arası işbirliğinin iki taraf için de uzun vadeli stratejik katma değer oluşturduğunu belirterek grubun Türkiye'deki faaliyetlerini daha da genişletmek için ülkede stratejik ortaklıklar yapmaya devam edeceklerini ifade etti

BB Energy Grup, dünyanın önde gelen bağımsız enerji ticaret şirketlerinden biri. Elli yılı aşkın bir süredir, petrol arıtma, lojistik, depolama ve finansman alanlarındaki derin uzmanlık deneyimini günümüzde Dubai, Londra, Singapur, Kuala Lumpur, Houston, Beyrut, Moskova, İstanbul ve Atina'daki operasyon merkezlerinden yürütüyor.

"BÜTÜN ENERJİMİZ YURDUMUZ İÇİN"

Enerji sektöründe LPG otogaz, dökme gaz, tüp gazın; ithalat ve ihracatını, stoklama ve lojistiğini, toptan ve perakende satışını yapan Yurt Grup “Bütün Enerjimiz, Yurdumuz İçin” sloganıyla faaliyetlerine 2000 yılında İstanbul’da başladı. Günümüzde 500’ün üzerinde bayi ağına sahip olan Yurtpet LPG sektöründeki en büyük 10 dağıtıcı arasında yer almaya devam etmektedir. Toptan satışlarda Türkiye zirvesine hedef koyan şirket ilk 3’de yer almaktadır. 2021 yılı hedefi olarak belirlediği 500.000 ton LPG ithalatını gerçekleştirmek adına BB Energy Grup ile ticari iş birliği anlaşması yaptı.

BB ENERJİ

Yurt Grup Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdullah Gümüş gelişerek büyüyen ticari faaliyetlerinde uluslararası bir grup ile yapmış oldukları iş birliğinin hem şirketleri hem de sektör için önemini belirtirken; aile şirketinden kurumsal yapıya geçmek üzere adımlar atmaya başladıklarının da altını çizdi.