Düğün zamanının da gelmesiyle altın fiyatları daha çok araştırılmaya başlandı. İstanbul'da yaşayanlar ise özellikle Kapalıçarşı fiyatlarını yakından izliyor. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? 9 Nisan 2019 Salı bugün canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları, uzun bir süredir vatandaşların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Öyle ki, kültürel bağlamda hediye ve yatırım olarak önemli bir nesne olan altın bu özelliklerinden dolayı oldukça yakından takip ediliyor.  Bu bağlamda, başta gram ve çeyrek altın olmak üzere geçtiğimiz haftadan bu yana dalgalı bir seyir içerisinde bulunan fiyatların hafta içerisinde nasıl olacağı oldukça merak ediliyor. Sizler için, 9 Nisan 2019 Salı gününe özel canlı ve güncel rakamlarla gram, yarım, tam, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları bilgisini derledik.

Gram ve çeyrek altın ne durumda?

Gram altın, son senelerde büyük bir ilgi görerek çeyrek altına oranla oldukça tercih ediliyor. Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki araştırmalar da aynı doğrultuda yoğun bir şekilde devam ediyor. Gram altın, 9 Nisan 2019 Salı gününe 236,60 TL'den alınıp 236,66 TL'den satılarak başladı.

Uzun yıllar boyunca büyük rağbet gören çeyrek altın, en çok tercih edilen tür olarak dikkat bilinmektedir. Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır. Çeyrek altın fiyatları ise sabah saatlerinde 380,24 TL'den alınırken,  389,08 TL'den satılıyor.

Yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

Yarım altın bugün 758,09 TL'den alınırken 778,16 TL'den satılmaktadır.

Tam altın ne kadar oldu?

Tam altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Tam altın bugün itibariyle bin 520,94 TL'den alınırken bin 551,56 TL'den satılıyor.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Cumhuriyet altını fiyatları

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 1.573,00 TL'den alınırken 1.596,00 TL'den satılıyor.