Akbank kullanıcıları dünden beri yaşanan sıkıntıyla sarsıldı... Öyle ki Akbank müşterileri dünden beri mobil şubeye giriş yapamıyor ve pos makinesi kullanamıyor.

Dün sabahtan beri yaşanan soruna ilişkin 'siber saldırı mı?' soruları gündeme gelirken, Akbank'tan bu iddialara yanıt gelmişti.

Akbank'tan 'hack' iddialarına ilişkin yapılan açıklamada saldırı iddiaları reddedilmişti.

akbank

ANONYMOUS: BİR ÇOK DEFA HACKLENDİKLERİNİ BİLİYORUZ

Siber saldırı iddiaları Akbank tarafından yapılan açıklama ile yalanlasa da sosyal medyada kullanıcılarının bir kısmı pek ikna olmadı. Twitter üzerinden dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous'a "Doğruyu söyleyin sizin işiniz mi bu?" sorusunu yönelten bir kullanıcıya hacker grubundan yanıt gecikmedi.

Anonymous, Twitter'dan verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Akbank'a biz saldırmadık. Fakat birçok defa hacklendiklerini biliyoruz. Bu sefer gizlemeyeceklerini düşünüyoruz."

Anonymous

HESAPLARINA GİRMEYE ÇALIŞANLARA 'VEFAT' ŞOKU

Neredeyse 32 saattir işlem yapılamayan Akbank'a girmeye çalışan müşteriler "Müşteri vefat etmiştir" uyarısı ile karşılaştı.

Sosyal medyada hızla yayılan görseller, kısa sürede pek çok müşterinin aynı hatayla karşılaştığını anlamasına neden oldu.

İşte Akbank'a girmek isteyenlerin karşılaştığı uyarı:

AKBANK

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim